Spin of Hope är inställt

Information om coronaviruset och Spin of Hope

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset Covid-19 rekommenderar Barncancerfonden samtliga arrangörer att ställa in sina Spin of Hope inklusive Träna hela veckan.
Läs mer här

 

Halva priset för familjemedlem

Du som redan är medlem kan ta med en familjemedlem* som får teckna medlemskap för halva priset. Erbjudandet gäller för samtliga avtal under i mars månad. 

*sambo, make/maka, barn, partner som bor på samma adress som du.

Priser

 

Fit 2020

För att komma i så bra form som möjligt får du tips och verktyg på individnivå om diet, kost, träning och återhämtning. Tillsammans listar vi ut hur just din kropp fungerar och hittar den bästa lösningen för hur du ska nå dina uppsatta mål. Vi använder vår specialvåg, mäter och sätter upp delmål, loggar kost och gör sammanställningar.

 

Vi träffas en gång i veckan under åtta veckor och jobbar tillsammans i workshop-format. Endast ett fåtal platser finns, först till kvarn gäller. Pris 1295:-för medlemmar. 2495 kronor för dig som inte är medlem. Start i april månad. Anmäl dig senast 4/4. i receptionen eller till info@bjorklingetraningscenter.se

 

Föreläsning om sömn och stress 9 maj

Vi erbjuder en gratis föreläsning för dig som är medlem. Föreläsaren Anna Nygren tar upp frågor och fakta om sömn, stress och lite annat som påverkar hur vi mår och hur det går på jobbet, i vardagen och i livet. Det blir en blandning av fakta och konkreta tips.

 

Föreläsningen är den 9 maj kl.13.00 till 14.30, vi bjuder på kaffe. Vi håller till i SK IRON:s cafeteria (tigerburen). Gratis för medlemmar, 150 kr för dig som inte är medlem.  

 

Läs mer om föreläsare Anna Nygren


 

Sommarlovsaktiviteter

Måndag till fredag under vecka 29 och 33 erbjuder vi dagkollo för barn och unga mellan 8 och 15 år. Här ges möjlighet att prova på olika idrotter och aktiviteter, både inom- och utomhus, t ex studsmatta, brännboll och orientering. Aktivitets- och idrottsledarna kommer från SK IRON och Celsius Idrottsgymnasium.

 

Mer information kommer att läggas ut här, så håll utkik. Du kan redan nu lämna din intresseanmälan till oss i receptionen eller via mail: 

info@bjorklingetraningscenter.se 

 

Upplägg*

09.00 Samling

09.30 Testa dagens idrott/aktivitet 

10.00 Mellanmål

12.00 - 13.00 Lunch

13.00 Valfri aktivitet - studsmatta, brännboll etc

14.30 Mellanmål

15.30 Samling och utvärdering av dagen

 

*Måndag till fredag kl 9-16. Upplägg och schematider kan komma att ändras.

 
 

© Copyright Björklinge Träningscenter