Fit 2020

Första kursen är nu avslutad men jag har hört fler intresserade och tänker köra igång en andra grupp nu under sommaren eller senare i höst, beroende på era önskemål.
Skicka intresseanmälan till info@bjorklingetraningscenter.se så får ni mer info!!

För att komma i så bra form som möjligt får du tips och verktyg på individnivå om diet, kost, träning och återhämtning. Tillsammans listar vi ut hur just din kropp fungerar och hittar den bästa lösningen för hur du ska nå dina uppsatta mål. Vi använder vår specialvåg, mäter och sätter upp delmål, loggar kost och gör sammanställningar.

Vi träffas en gång i veckan under åtta veckor och jobbar tillsammans i workshop-format. Endast ett fåtal platser finns, först till kvarn gäller. Pris 1295:-för medlemmar. 2495 kronor för dig som inte är medlem. Start i april månad. Anmäl dig senast 4/4. i receptionen eller till info@bjorklingetraningscenter.se


Föreläsning om sömn och stress uppskjuten till i höst.
Nytt datum kommer så fort vi har ett klart.

Vi erbjuder en gratis föreläsning för dig som är medlem. Föreläsaren Anna Nygren tar upp frågor och fakta om sömn, stress och lite annat som påverkar hur vi mår och hur det går på jobbet, i vardagen och i livet. Det blir en blandning av fakta och konkreta tips.

Gratis för medlemmar, 150 kr för dig som inte är medlem.  

 Läs mer om föreläsare Anna Nygren

 

Mer information kommer att läggas ut här, så håll utkik. Du kan redan nu lämna din intresseanmälan till oss i receptionen eller via mail: 

info@bjorklingetraningscenter.se 
 

© Copyright Björklinge Träningscenter